Over Cemminerals / Wie zijn we?

Een onafhankelijk familiaal bedrijf, volledig in Belgische handen en met een stevige historiek en ervaring.

Wie zijn we?

Als enige onafhankelijke cementproducent in België verkoopt Cemminerals NV, vanuit de haven van Gent, een uitgebreid assortiment cementsoorten voor de bouw, openbare werken en civiele bouwkunde.

Cemminerals NV is een onafhankelijk familiaal bedrijf, volledig in Belgische handen en met een stevige historiek en ervaring in zowel de cement als de betonindustrie waardoor we ons goed bewust zijn van de noden en frustraties die leven bij onze klanten.

Onze organisatiestructuur laat toe snel en dynamisch te beslissen waardoor we als geen ander in staat zijn snel te reageren op de eisen van onze klanten.

Kwaliteitservice en duurzaamheid zijn pijlers waar we onszelf op beoordelen.

Kwaliteit

We investeerden in een eigen laboratorium om de kwaliteit van onze producten steeds te blijven verbeteren en ook de evaluatie van ons productieproces is een permanente verantwoordelijkheid ten einde de efficiëntie en prestaties te optimaliseren.

Service

Naast kwaliteit en duurzaamheid is ook service één van onze pijlers. Als cementproducent zijn we ons bewust van onze plaats in de waardeketen en begrijpen we dat onder meer een goede communicatie en tijdige leveringen het leven van onze klanten makkelijker kan maken. Zo zal onze site ook 24/7 bereikbaar zijn, zodat bijvoorbeeld indien een klant dit wenst er ook s'nachts kan worden afgehaald. 

Duurzaamheid

Als cementproducent zijn we ons bewust van onze ecologische verantwoordelijkheid binnen de maatschappij en handelen we in overeenstemming met deze overtuiging. Dit komt tot uiting op het gebied van gezondheid en veiligheid (zowel van onze eigen werknemers als de gemeenschap) alsook de vermindering van onze impact op het milieu.

Scroll naar boven